Λίγα λόγια για τη Χανιώτη Χαλκιδικής

Η Χανιώτη είναι ένα μικρό και πολύ γραφικό χωριό της Χαλκιδικής, που βρίσκεται στο πρώτο πόδι της χερσονήσου, μόλις 60 λεπτά οδήγησης από την Θεσσαλονίκη. Στο χωριό υπάρχουν ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια, εστιατόρια και παραδοσιακές ταβέρνες που θα ικανοποιήσουν κάθε οικογένεια. Θαλάσσια σπορ στην παραλία συμπληρώνουν τη διασκέδαση των επισκεπτών, τα πολλά του εμπορικά καταστήματα ικανοποιούν κάθε γούστο, τα δε γραφικά του πάρκα είναι ιδανικά για χαλάρωση και ξεκούραση.

Βρισκόμενο κοντά στη Θεσσαλονίκη, στον νομό της Χαλκιδικής, το μικρό χωριό της Χανιώτης είναι ένα παραθαλάσσιο θέρετρο που προσφέρει τις ανέσεις ενός κοσμοπολίτικου κέντρου, και χαρακτηρίζεται από την καθαρή γαλανή θάλασσα, την καταπράσινη φύση που την περιτριγυρίζει, τους φιλόξενους κατοίκους της και τις αξέχαστες νύχτες της.

Το παρόν οικόπεδο, είναι γωνιακό, βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το κέντρο της Χανιώτης, συνορεύοντας από τη μεγάλη του πλευρά με δημοτικό πάρκο και από τη μικρή με δημοτική οδό. Οι προς πώληση κατοικίες διαχωρίζονται σε μικρές και μεγάλες μεζονέτες αλλά και διαμερίσματα. Τα κτίρια είναι κατασκευασμένα από πέτρα, ενώ διαθέτουν άριστη θερμομόνωση και υψηλής ποιότητας συνθετικά κουφώματα.